Behandling

Våre behandlinger

Vårt nære samarbeid og vår fagkompetanse vil gi deg den optimale behandling og bedre helse.

En kiropraktor utfører diagnostisering av smerter på en pasient

Kiropraktisk behandling

Kiropraktoren behandler mennesker i varierende alder og helsetilstand. Behandlingen vil derfor nøye måtte tilpasses hver enkelt pasient. Kiropraktisk manipulasjonsbehandling utført med hender er ofte en viktig del.

En kiropraktor utfører trykkbehandling på en pasient

Trykkbølgebehandling

Trykkbølgebehandling gis med et apparat som sender raske små slag inn mot huden. Disse støtene forplanter seg ned i vevet og bryter ned skadet vev på en slik måte at når det tilheles blir det sterkere enn det var før behandlingen. 

En naprapat/kiropraktor legger akupunkturnåler på en pasient

Dry needling

Dry needling er en effektiv behandlingsmetode av triggerpunkter og stiv muskulatur. Behandlingen blir utført ved å sette nåler direkte i muskelens triggerpunkt. Behandlingen utføres med akupunktur nåler. 

Skanlab

Skanlab er en effektiv behandlingsmetode for muskel- og skjelettskader. Den innovative tilnærmingen akselererer helingsprosesser, lindrer smerte, reduserer betennelser og forbedrer elastisiteten.

Laser

I behandling med laser er det gjerne en lavdosert laserterapi som brukes. Laser er en slags ”lyskanon” som sender milliarder av fotoner (energi) som beveger seg i bølger. 

Velkommen til behandling hos oss!

Har du behov for en time?

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.